Kring van kijk lochem

Waar plant Lochem bomen op Boomfeestdag?

20/3 | LOCHEM - 20 MAART 2017 22 maart is het weer Nationale Boomfeestdag. Het thema van de boomfeestdag 2017 is Bomen Verbinden. Ook de gemeente Lochem doet mee. Schoolkinderen zorgen met hulp van verschillende organisaties dat onze gemeente nog groener wordt. Bij de Branink in Laren steekt wethouder Bert Groot Wesseldijk de eerste spade in de grond.


Er zijn dit jaar weer mooie plekken gevonden om te fruitbomen, bomen, hagen en struiken te planten. Waar die locaties zijn, ziet u hier:

[Bestanden zonder categorie] -> boomfeestdag2017waara.JPG

Bijdragen
JOGG Lochem (Jongeren op Gezond gewicht) vindt het belangrijk dat jongeren in een gezonde omgeving leren en spelen. Daarom plant JOGG Lochem samen met de kinderen van zes scholen fruitbomen op hun schoolplein. De gemeente heeft de fruitbomen kosteloos beschikbaar gesteld.

Ook BPD Ontwikkeling, Stichting Landschapsbeheer Gelderland, Circulus-Berkel hebben een bijdrage geleverd in de vorm van plantmateriaal, schoppen en werkhandschoenen. Bovendien helpen al deze organisaties en IVN Lochem de kinderen bij het planten.

 Algemene voorwaarden Snuffelmarkt - Beleidsregels Snuffelmarkt