Kring van kijk lochem

Advendo meets Lochem

21/2 | LOCHEM - 21 FEBRUARI 2017 Op zaterdag 11 maart presenteert Advendo zich aan Lochem zoals nog niet eerder gedaan. Niet alleen geeft Advendo dit unieke concert met gratis entree op een prachtige Lochemse locatie, Hotel ‘t Hof van Gelre, tevens zult u Advendo zien en horen op haar best. Advendo haalt deze namiddag/ avond alles uit de kast om voor u een prachtig jazz, blues, pop concert te geven en dit alles onder het genot van luxe hapjes en drankjes verzorgd door ’t Hof van Gelre.


Nummers als Cry me a River, Gabriella's song, The girl from Ipanema en Make you feel my love zullen de revue passeren gezongen door Anne Elise en Frank Douglas en begeleid door pianist Arnan Natan en bas gitarist Rob Hulshof. Een gezellige namiddag waar muziek van het orkest afgewisseld wordt met ensembles en de slagwerkgroep van Advendo.  

Advendo presenteert zich hier niet alleen aan het publiek maar nodigt tevens alle Lochemse bedrijven uit om hierbij aanwezig te zijn! Wat doet Advendo allemaal en wat heeft ze te bieden? Het succesvolle project de Blaasbende op onze Lochemse basisscholen en het welbekende evenement Lochem Pop Meets Harmonie in het centrum van Lochem zijn slechts een topje van de muzikale berg die Advendo Lochem kan aanbieden en dat laat ze graag tijdens dit concert aan u zien.
Voor meer informatie zie de website: www.advendo-lochem.nl. Mis het niet! Zaterdag 11 maart vanaf 17:00, Hotel 't Hof van Gelre te Lochem.

[Bestanden zonder categorie] -> advendomeetslochem2017.JPGAlgemene voorwaarden Snuffelmarkt - Beleidsregels Snuffelmarkt