Kring van kijk lochem

Sneeuwklokjes dagen op de Wildenborch in het Staringjaar

13/2 | VORDEN - 13 FEBRUARI 2017 Op zaterdag 25 en zondag 26 februari 2016 zullen de schitterende tuinen van Buitenplaats de Wildenborch geopend zijn voor het publiek. Onder de hoge bomen en in het gras, tussen de bladeren en langs het water zullen de duizenden sneeuwklokjes de harten van de bezoekers sneller doen kloppen. De winterakonieten staan er als gele zonnetjes tussen.


Van 11.00 uur - 16.00 uur zullen de hekken open staan om de bezoekers te ontvangen. Langs een uitgezette route door de tuin kan men dwalen langs de verrassende doorkijkjes, de eeuwenoude bomen en bovenal natuurlijk langs het wit-gele kleurenpalet van sneeuwklokjes en winterakonieten.

In de theeschenkerij van het Koetshuis kan men bij het haardvuur nagenieten met een kopje koffie/thee, een beker warme chocolademelk of een kom soep.

Ter gelegenheid van de 250e geboortedag van A.C.W. Staring zullen er in de theeschenkerij gedichten van zijn hand worden voorgedragen. Samen met de sneeuwklokjes als eerste lenteboden, een goede reden om de tuinen van de Wildenborch te bezoeken. Of om met Staring te spreken:
Ontvlugt nu de steden
Wie vreugde begeert!
Ontvlugt ze nog heden
De lente regeert
!

Toegang: € 2,50. Kinderen tot 12 jaar gratis. Honden kunnen niet worden toegelaten, ook niet aangelijnd.

Adres: Wildenborchseweg 20, Vorden (verbindingsweg tussen Vorden en Lochem)

Voor meer informatie: www.wildenborch.nl

[Bestanden zonder categorie] -> sneeuwklokjeswildenborch2017.JPGAlgemene voorwaarden Snuffelmarkt - Beleidsregels Snuffelmarkt