Kring van kijk lochem

Vrienden schenken Schouwburg Lochem een AED

12/11 | LOCHEM - 12 NOVEMBER 2009 Schouwburg Lochem is een aanwinst rijker. Zij heeft van de Vrienden van de Schouwburg (BIS) een AED in ontvangst mogen nemen. Dit apparaat is een essentieel onderdeel bij de eerste hulp verlening bij een hartstilstand.


"Ik ben enorm blij met dit cadeau van BIS" zegt directeur Mirjam Radstake. "De veiligheid van onze gasten staat bij ons voorop, we hebben net de nieuwe bedrijfshulpverlening en de ontruimingstraining succesvol afgerond. Alle medewerkers, ook onze vrijwilligers, hebben de training gevolgd. Met de komst van de AED kunnen we nog meer service verlenen aan onze gasten."

"BIS heeft ruim 750 trouwe leden die de schouwburg een warm hart toedragen" zegt BIS voorzitter Jacob van Halen. "Elk jaar proberen wij als bestuur van BIS een cadeau te geven dat bijdraagt aan het welzijn van de bezoekers van de schouwburg. Dit leek ons een uitstekend cadeau."
Inmiddels weten alle medewerkers en vrijwilligers van de schouwburg om te gaan met de AED. "Het doet ons goed dat wij nog weer een stapje verder in onze service gaan en niet alleen een leuke, maar ook veilige avond mogen bezorgen!" aldus de directeur van de schouwburg.

 Algemene voorwaarden Snuffelmarkt - Beleidsregels Snuffelmarkt