Kring van kijk lochem

Vrouw met drank op aangehouden na ongeval in Eefde

18/7 | EEFDE - 19 JULI 2012 De politie heeft dinsdag 17 juli na een ongeval een 60-jarige vrouw uit de gemeente Lochem aangehouden. Zij was met haar auto betrokken bij een ongeval op de Harfsensesteeg in Eefde en had gedronken.


De politie kreeg omstreeks 12.20 uur de melding dat er op de Harfsensesteeg een auto op zijn kop in het maïsveld zou liggen en dat de bestuurster gewond was.
Alle hulpverleningsdiensten gingen met spoed naar de opgegeven locatie, maar van letsel bleek geen sprake. Wel bleek de bestuurster te hebben gedronken en zij werd aangehouden.

Op het politiebureau blies zij ruim 1.7 promille en haar rijbewijs werd dan ook ingevorderd. Uit een eerste onderzoek is gebleken dat zij in het dorp Eefde ter hoogte van de speeltuin een auto heeft geraakt.

De bestuurder is achter de vrouw aangereden en zag dat de bestuurster bij een scherpe bocht niet remde maar rechtdoor het maïsveld inreed, waarbij de auto op het dak terecht kwam. Vervolgens belde hij 112 en ging samen met een andere passant naar de vrouw om haar te helpen.

Gezien de schade aan de auto vermoedt de politie dat zij onderweg nog een aanrijding heeft gehad. Gedupeerden kunnen zich melden via 0900 - 8844.

 Algemene voorwaarden Snuffelmarkt - Beleidsregels Snuffelmarkt