Kring van kijk lochem

Vriendenavond BIS Schouwburg Lochem

3/5 | LOCHEM - 3 MEI 2011 Maandagavond 9 mei 2011 staat de vriendenavond van BIS weer op het programma in de Schouwburg Lochem. BIS staat voor “Beschermers Initiatief Schouwburg’, ook bekend onder de naam ‘Vrienden van de Lochemse Schouwburg’. Het doel van BIS is om actief de Schouwburg Lochem te ondersteunen, om het culturele en artistieke peil te waarborgen, zodat de schouwburg blijft functioneren als cultureel centrum voor de bevolking van Lochem en haar omliggende kernen. BIS doet haar uiterste best om de band tussen het schouwburgpubliek en de Schouwburg te versterken en te intensiveren. Als resultaat daarvan sponsort BIS 8 tot 9 voorstellingen per jaar.


Daarom organiseert BIS ieder jaar ‘De Vriendenavond' waarbij alle vrienden de nieuwe brochure voor het theaterseizoen wordt aangeboden, een week voordat de overige burgers van Lochem en haar kernen de brochure toegestuurd krijgen. Daarmee krijgen de vrienden een kleine voorsprong bij andere abonnementhouders bij het bestellen van kaarten voor voorstellingen.

En nu is het weer zover: op maandagavond 9 mei 2011 verwelkomd BIS haar vrienden graag tussen 19.15 en 20.00 uur met een kopje koffie of thee. Om 20.00 uur volgt een programma waarbij Mirjam Radstake een korte impressie geeft over hetgeen de Schouwburg Lochem in het seizoen 2011-2012 te bieden heeft. Daarbij kunt u een kort gastoptreden van een artiest verwachten......

De Schouwburg sluit haar deuren op 30 mei 2011 en zal deze niet eerder openen dan medio januari 2012. Aan de vooravond van de verbouwing van de Schouwburg kunnen de vrienden een SNEAK PREVIEW van de verbouwplannen tegemoet zien! Deze zijn "vers van de pers" en slechts weinigen hebben dit nog onder ogen gekregen! Een heel goede reden om de Vriendenavond te komen bezoeken!

Wij zien onze vrienden graag op 9 mei!

Wilt u ook BIS lid worden? Vraag dan tijdens een bezoek aan de Schouwburg Lochem aan een van de medewerkers om een aanmeldingsformulier of meld u aan op www.schouwburglochem.nl

 Algemene voorwaarden Snuffelmarkt - Beleidsregels Snuffelmarkt