Kring van kijk lochem

Jan Arendsen Videoreportages

Jan Arendsen Videoreportages

Daslook 30
7242MD LOCHEM
0573-252892
jarendsen@hetnet.nl
www.janarendsen.nl

Omschrijving:

[Bestanden zonder categorie] -> JanArendsen-logo2kopie.jpg

Jan Arendsen videoreportages
maakt filmproducties en voert alle werkzaamheden uit die daar mee te maken hebben. Het bedrijf bestaat circa 15 jaar en is gevestigd in Lochem.

Jan Arendsen begon in 1989 met het maken van videofilms van bruiloften en partijen. Dit ontwikkelde zich zo sterk, dat hij al snel bedrijfsmatig kon beginnen met filmen en monteren. Inmiddels bestaat zijn bedrijf al weer 15 jaar en maakte hij vele reportages voor een scala aan opdrachtgevers.
Jan monteert niet alleen eigen films, maar ook door anderen gefilmd materiaal van bijvoorbeeld vakanties, feestjes of bedrijfsevenementen. Naast monteren en filmen houdt hij zich ook bezig met het maken van storyboards, het voeren van de regie, regelen van filmlocaties, etc.

Uitgebreid dienstenpakket
In hoofdlijn houdt Jan Arendsen zich bezig met filmen en alles wat daar mee samen hangt. Naast het maken van bruiloftfilms wordt hij ook regelmatig ingehuurd voor reclamespotjes, bedrijfsfilms en het filmen van sportevenementen. Ook het monteren (of editen) heeft een grote vlucht genomen.

Films omzetten naar DVD
Eén van de diensten die de laatste tijd explosief is gegroeid, is het kopiëren van fimmateriaal naar DVD.

Eén van de diensten die de laatste tijd explosief is gegroeid, is het kopiëren van fimmateriaal naar DVD. Een logisch gevolg van de massale overgang van videorecorder naar DVD-speler. Veel mensen hebben videomateriaal opgenomen op VHS of 8 mm film en kunnen dat op een gegeven moment niet meer afspelen. Jan Arendsen heeft alle apparatuur in huis voor het omzetten van videoband of film naar DVD en het kopiëren van DVD's of banden. Dat kan ook in zeer hoge oplages.

Wilt u meer informatie over Jan Arendsen videoreportages of een vrijblijvende persoonlijke kennismaking, neem dan contact op met Jan Arendsen en neem een kijkje op de website


Algemene voorwaarden Snuffelmarkt - Beleidsregels Snuffelmarkt