Kring van kijk lochem

Flink besparen op uw accountantskosten? KIVEL Belastingen & Administratie - Lochem

Flink besparen op uw accountantskosten? KIVEL Belastingen & Administratie - Lochem

Bergweg 45
7242EP LOCHEM
0573-258745
kivel@concepts.nl


Omschrijving:

   
 kivel.JPG


Belastingen
&
Administratie

   

KIVEL voor Administratie,
Jaarrekeningen en Belastingen

 
KIVEL helpt startende ondernemers voordelig op weg

Bent u startend ondernemer? De belastingdienst eist nu eenmaal dat u aan allerlei verplichtingen voldoet. Behalve goed advies wat voor uw situatie het beste is, verzorgt KIVEL uw hele bedrijfsadministratie, van boekhouding t/m de jaarrekening.
Vraag naar onze speciale tarieven voor startende ondernemers.

KIVEL helpt u besparen op accountantskosten
Zelf boekhouden zonder administratieve kennis? Ja hoor dat kan. KIVEL helpt uw administratie in te richten zonder dure boekhoudpakketten, waarvan u het meeste toch niet gebruikt.
 
KIVEL investeert ook in uw administratie
KIVEL richt zich op UW praktijk en investeert ook zelf in uw administratie, waardoor voor beide partijen een efficiënte manier van werken ontstaat. Door eenvoudige zelfwerkzaamheid bent u voortdurend op de hoogte van uw resultaten, vorderingen en schulden en bespaart u vele honderden, zo niet duizenden Euro’s op uw administratie- en accountantskosten. De BTW – aangifte is een fluitje van een cent en hoeft u dus niet (meer) uit te besteden.
 
KIVEL is ook buiten kantooruren bereikbaar voor u
Ook de ondernemer die overdag druk is met het bedrijf en de administratie het liefst in de avonduren bijwerkt, is bij KIVEL aan het juiste adres. Juist op het moment van administreren ontstaan vaak praktische vragen die in veel gevallen met een telefoontje opgelost kunnen worden. KIVEL begrijpt dit als geen ander en moedigt het zelfs aan om dan gewoon in de telefoon te klimmen.
 
Bij KIVEL is geen sprake van onverwachte rekeningen
Wij hechten grote waarde aan persoonlijk contact. Een telefoontje betekent over het algemeen wederzijdse informatie en dus NIET automatisch een factuur.
 
Bij KIVEL weet u waaraan u toe bent
Klant worden bij KIVEL betekent duidelijkheid over de te leveren diensten en de bijbehorende vergoeding. De offertes van KIVEL zijn altijd onderbouwd met vooraf ingeschatte uren en bijhorende tarieven.
 

Nieuwsgierig geworden?
Gewoon even bellen of stuur een e-mail
voor een vrijblijvende afspraak.

kivel, belastingen, administraties, boekhouding, jaarrekening, startende ondernemers


Algemene voorwaarden Snuffelmarkt - Beleidsregels Snuffelmarkt