Kring van kijk lochem

VOOR JE HET WEET, HEB JE EEN SERIEUZE RELATIE OF EEN LEUKE DATE...

VOOR JE HET WEET, HEB JE EEN SERIEUZE RELATIE OF EEN LEUKE DATE...Omschrijving:

Datingwebsites revieuws
Op deze site vind je alle reviews van alle datingsites die wij de moeite waard vinden. Ook vind je hier allerhande datingtips, adviezen en artikelen. Wij profileren alleen normale datingsites. Voor sexdate websites kun je hier niet terecht.
Klik op onderstaande button voor meer informatie

[Bestanden zonder categorie] -> datingwebsitesrevieuw.JPG

eDarling is één van de leidende en meest bekende online relatiebemiddelingsbureaus in Europa.
Door de wetenschappelijk gefundeerde persoonlijkheidstest en specifieke partner-matching service onderscheidt eDarling zich van andere datingsites. In de zomer, rond de kerst en aan het begin van het nieuwe jaar is het hoogseizoen wat betreft het zoeken naar een partner. Eén van de oorzaken is dat het zoeken naar de juiste partner tijdrovend is. Daarom gaan de klanten van eDarling in hun vrije tijd op zoek naar een partner. Zo stijgt de gebruiksintensiteit in de avonduren en in het weekend en ook tijdens de vrije dagen na kerst en de feestdagen in de zomer. Vooral met kerst zijn singles zich bewust van het feit dat ze alleen zijn en nemen ze zichzelf voor om in het nieuwe jaar een juiste partner te vinden.
Klik op onderstaande button voor meer informatie

www.edarling.nl

Alleenstaande-Mamas.nl is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande mama's (en papa's) in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie.
Met gemiddeld 250 nieuwe deelnemers per dag is Alleenstaande-Mamas.nl uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community's voor alleenstaande ouders. Op AlleenStaande-Mamas.nl kan men in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kan men rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan zijn of haar zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kan het contact in een eigen tempo opgebouwd worden. Door de berichten via AlleenStaande-Mamas.nl te versturen blijft de bezoeker anoniem zolang hij of zij dit wenst: men heeft dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer zij toe zijn aan een eventuele afspraak in "het echte leven". Voordelen van Alleenstaande-Mamas.nl: • Speciaal voor alleenstaande ouders! • Gratis een eigen profiel en foto's plaatsen; • Gratis standaardberichten sturen naar andere deelnemers; • Gratis toegang tot alle profielen en hoofdfoto's; • Veilig daten via een eigen anonieme postbus.
Klik op onderstaande button voor meer informatieAlleenstaande-Papas.nl is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande papa's (en mama's) in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. 
Met gemiddeld 70 nieuwe deelnemers per dag is Alleenstaande-Papas.nl uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community's voor alleenstaande ouders. Op AlleenStaande-Papas.nl kan men in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kan men rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan zijn of haar zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kan het contact in een eigen tempo opgebouwd worden. Door de berichten via AlleenStaande-Papas.nl te versturen blijft de bezoeker anoniem zolang hij of zij dit wenst: men heeft dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer zij toe zijn aan een eventuele afspraak in "het echte leven". Voordelen van Alleenstaande-Papas.nl: • Speciaal voor alleenstaande ouders! • Gratis een eigen profiel en foto's plaatsen; • Gratis standaardberichten sturen naar andere deelnemers; • Gratis toegang tot alle profielen en hoofdfoto's; • Veilig daten via een eigen anonieme postbus.
Klik op onderstaande button voor meer informatie

Maatjemeer-Match.nl is dé ontmoetingsplaats voor volslanke mensen op zoek naar vriendschap, een date of een serieuze relatie.
Met gemiddeld 80 nieuwe deelnemers per dag is Maatjemeer-Match.nl uitgegroeid tot dé grootste datingsite voor volslanke mensen. Op Maatjemeer-Match.nl kunnen uw bezoekers in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kunnen zij rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan hun zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kunnen zij het contact in hun eigen tempo opbouwen. Door de berichten via Maatjemeer-Match.nl te versturen blijven zij anoniem zolang zij dit willen: zij houden dus zelf de touwtjes in handen en bepalen zelf wanneer zij toe zijn aan een eventuele afspraak in "het echte leven". Voordelen van MaatjeMeer-Match.nl: • Speciaal voor volslanke mensen; • Gratis een eigen profiel en foto's plaatsen; • Gratis standaardberichten sturen naar andere deelnemers; • Gratis toegang tot alle profielen en hoofdfoto's; • Veilig daten via een eigen anonieme postbus.
Klik op onderstaande button voor meer informatie

SeniorenGeluk.nl is dé ontmoetingsplaats voor senioren die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie.  
Met gemiddeld 180 nieuwe deelnemers per dag is SeniorenGeluk.nl uitgegroeid tot de grootste én meest actieve datingsite voor senioren. Op SeniorenGeluk.nl kan men in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kunnen zij rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan hun zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kunnen zij het contact in hun eigen tempo opbouwen. Door de berichten via SeniorenGeluk.nl te versturen blijven zij anoniem zolang zij dit willen: zij houden dus zelf de touwtjes in handen en bepalen zelf wanneer zij toe zijn aan een eventuele afspraak in "het echte leven". Voordelen van SeniorenGeluk.nl: • Speciaal voor 50-plussers; • Gratis een eigen profiel en foto's plaatsen; • Gratis standaardberichten sturen naar andere deelnemers; • Gratis toegang tot alle profielen en hoofdfoto's; • Veilig daten via een eigen anonieme postbus. 
Klik op onderstaande button voor meer informatie

Nieuwerelatie.nl is een datingsite die zeer eenvoudig is in gebruik. 
Alle profielen worden gecontroleerd en fake accounts worden direct verwijderd waardoor de serieuze singles overblijven. Nieuwerelatie.nl maakt geen gebruik van computers die voor uw bezoekers potentiële dates selecteren, een dergelijke selectie werkt vaak toch niet. De website is geheel vrij van reclame en Nieuwerelatie.nl beschikt over een zeer snelle email helpdesk zodat uw bezoeker altijd binnen een werkdag antwoord heeft op zijn/haar vraag. Er zijn twee soorten aanmeldingen op Nieuwerelatie.nl, namelijk: • Gratis aanmeldingen (aangemaakt profiel); • Betaalde aanmeldingen.
Klik op onderstaande button voor meer informatie


Relatieplanet.nl
• Veruit de nummer één datingsite van Nederland en België;
• Zeer hoge conversie percentages, gemiddeld 1200 inschrijvingen per dag;
• Een 100% online speler (geen verlies naar offline mogelijk);
• Enorme naamsbekendheid en met recht een begrip onder de singles in Nederland en België;
• Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding;
• Prominent aanwezig in o.a. de Telegraaf, Spits! en op de bekende radiozenders;
• Best getest door Tros Radar (voorjaar 2010);
• Uitverkozen tot populairste ‘Website van het jaar 2009' (categorie dating)
Klik op onderstaande button voor meer informatie

Lexa.nl® is een datingwebsite die via het Internet toegankelijk is voor members van Lexa.nl.
Sommige functies van de Lexa.nl-Diensten zijn gratis toegankelijk. Andere Diensten zijn voor Lexa.nl members tegen betaling toegankelijk. Members schaffen een abonnement aan (Full Membership voor 1 maand, 3 maanden, 6 maanden). Lexa.nl heeft een grote hoeveelheid handige functionaliteiten, waarmee je gemakkelijk en veilig contact legt met andere singles. Zo kunnen members chatten met members over de hele wereld via de LexaMessenger of iemand een uitnodiging versturen om een eigen samengestelde Quiz te maken. Elke dag schrijven duizenden nieuwe singles zich wereldwijd in, op zoek naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Lexa.nl is de meest bezochte en doeltreffende dating-site! Lexa.nl vindt de kwaliteit van de dating-service erg belangrijk en wil de members een betrouwbare en veilige omgeving bieden waarin zij elkaar kunnen leren kennen. De helft van de medewerkers van Lexa is continu bezig profielen van nieuwe singles te controleren en draagt er zorg voor dat de gedragscode over de hele website wordt gerespecteerd en nageleefd.

Klik op onderstaande button voor meer informatie

e-Matching (sinds 1998) is voor de beter opgeleide single inmiddels een bekende merknaam
e-Matching is erkend door KeurmerkRelatiebemiddeling.nl en is gericht op het vinden van een duurzame relatie.
Klik op onderstaande button voor meer informatie

Het online relatiebemiddelingsbureau be2 is meervoudig testwinnaar onder de relatiebemiddelingen in internet.
De basis voor deze serieuze dienstverlener ligt in een wetenschappelijk opgestelde persoonlijkheidstest, evenals de duidelijke visie van kwaliteit voor kwantiteit.
Klik op onderstaande button voor meer informatie


MetJou.nl is dé ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie.
Met gemiddeld 950 nieuwe deelnemers per dag is MetJou.nl uitgegroeid tot één van de grootste datingsites van Nederland. Op MetJou.nl kunt u in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kan er gezocht worden naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan het zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers is het mogelijk contact in een eigen tempo op te bouwen. Door de berichten via MetJou.nl te versturen blijven bezoekers anoniem: Bezoekers houden dus zelf de touwtjes in handen en bepalen zelf wanneer zij toe zijn aan een eventuele date in "het echte leven".
Klik op onderstaande button voor meer informatie

50plusmatch.nl is speciaal voor actieve 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie.
Met 50plusmatch.nl komen uw bezoekers sneller in contact met mensen die op dezelfde golflengte zitten. Deze doelgroep wordt steeds interessanter gezien de snel toenemende vergrijzing.Men blijft bovendien steeds vaker tot op hoge leeftijd vitaal en actief. Naast de meeste activiteiten die al beschikbaar zijn voor senioren zoals reizen, beurzen en speciale omroepen is er nu ook een datingsite voor senioren. Uit onderzoek is gebleken dat hier grote behoefte naar is. Dit is enigszins logisch aangezien mensen in dezelfde situatie elkaar graag opzoeken. 50plusmatch.nl biedt hierbij een uitkomst.
Klik op onderstaande button voor meer informatie

Studentdating.eu is een Europese datingsite voor studenten.
Elke student van 18 tot 40 jaar kan zich volledig gratis inschrijven. Een makkelijke en snelle manier om contact te leggen tussen Europese studenten. Handig als je bijvoorbeeld een kamer zoekt in Barcelona! Leden kunnen gebruik maken van vele functionaliteiten zoals chat, buddy-en hotlist, interne messenger, verzenden van berichtjes en versturen van virtuele drankjes. Leden met foto kunnen ook nog eens een vette Samsung TV winnen of een gratis filmposter naar keuze.
Klik op onderstaande button voor meer informatie 


Algemene voorwaarden Snuffelmarkt - Beleidsregels Snuffelmarkt